PestControl - Expert
in Europa

Acasa

Misiunea noastra: stiinta pentru o viata mai buna


Bayer este o companie inovativa cu o lunga traditie in cercetare. Prin aplicarea stiintei la toate provocarile globale majore, noi producem inovatii care raspund unor noi necesitati ale clientilor si pietei.

Focusul nostru pe inovatie reprezinta cheia mentinerii sau castigarii unei pozitii de lider pe toate pietele pe care operam. El constituie de asemenea fundamentul pentru imbunatatirea vietii multor milioane de oameni.

Noi asiguram furnizarea unei cantitati suficiente de alimente de calitate ridicata, de furaje si fibre.

Noi ajutam pacientii din intreaga lume prin prevenirea, ameliorarea sau vindecarea bolilor, precum si prin imbunatatirea diagnosticului.

Noi aducem contributii semnificative in domeniile eficientizarii energiei si resurselor, in domeniul transportului – pentru a numi doar cateva domenii.
Printr-o activitate sustenabila si prin acceptarea rolului nostru de cetatean corporatist responsabil din punct de vedere social si etic – si prin aderarea la valorile Bayer – noi creem beneficii pentru comunitatile in care traim.

Stiinta pentru o viata mai buna: aceasta este promisiunea pe care o facem tuturor celor cu care si pentru care lucram.

Valorile noastreCultura corporatista Bayer reprezinta un factor important pentru succesul companiei. In centrul acestei culturi se afla valorile noastre: Leadership, Integritate, Flexibilitate si Eficienta, sintetizate de termenul LIFE. Ele constituie un ghid pentru noi in activitatea zilnica de cautare a solutiilor pentru provocarile majore ale timpului nostru, in acord cu misiunea noastra "Bayer: Stiinta pentru o viata mai buna".

Folositi biocidele in conditii de siguranta. Cititi intotdeauna eticheta produsului inainte de folosire.© Copyright Bayer 2012 – toate drepturile rezervate